Baner

Over NedPower

Opgericht en gevestigd in Spijkenisse, dicht bij de haven van Rotterdam, zet NedPower in op een vooraanstaande rol op het gebied van verkoop, service en reparatie van maritieme uitrusting, met een speciale focus op scheepsdieselmotoren. Met goedgekwalificeerde, ervaren en gemotiveerde medewerkers is NedPower een opkomende speler in de markt van maritieme uitrusting en onderdelen.

Dankzij onze expertise en ervaren medewerkers zijn we in staat een totaaloplossing te bieden die bestaat uit: technische ondersteuning, reparatieoplossingen, preventief onderhoud, reserveonderdelen, inruilprogramma’s en daarnaast een totaalpakket aan aftersales voor scheepsmotoren, turboladers en afvalbeheersystemen. Bij NedPower begrijpen we dat het bij iedere opdracht erom gaat uw bedrijfsactiviteiten op schema te houden. Ons aanhoudend succes binnen de scheepvaartindustrie is te danken aan onze betrouwbaarheid, efficiëntie en professionaliteit.
Of u nu eigenaar bent van een sleepboot, vistrawler, zegen of bemanningsboot, onze gekwalificeerde scheepstechnici zorgen ervoor dat uw machinekamer in bedrijf blijft. Met ons ruim assortiment aan producten, onze ervaring en onze gekwalificeerde medewerkers kunnen we uitstekende service, onderdelen en technische ondersteuning bieden.

De uitstekende dienstverlening aan de klant is de reden voor het succes van NedPower. U kunt ervan op aan dat uw verzoeken en aanvragen snel en professioneel in behandeling worden genomen.

NedPower richt zich op de wereldwijde levering van hoogwaardige onderdelen. Wij kunnen onderdelen van verschillende merken en types leveren maar, nog belangrijker, wij kunnen u een complete oplossing aanreiken die gebaseerd is op úw wensen en eisen. Neemt u gerust contact met ons op met uw vragen en problemen. NedPower is de distributeur en serviceorganisatie voor GE Marine, Baudouin en Detegasa in Nederland, België en Duitsland.

NedPower is de distributeur en serviceorganisatie voor GE Marine, Baudouin en Detegasa in Nederland, België en Duitsland.
Banner1

Contact

NedPower • Marine
Engine Solutions

Newtonweg 11
3208 KD Spijkenisse
The Netherlands

Phone +31 (0) 181 655 527

Vragen? Neem contact met ons op!

Wilt u meer informatie of wilt u een offerte ontvangen? Neem contact met ons op!

Volg ons

Volg ons op Facebook en LinkedIn voor meer informatie en nieuws over NedPower